Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Australia a câștigat în prelungiri uvertura Campionatului Mondial de la GalațiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Apr 2017

Australia a câștigat în prelungiri uvertura Campionatului Mondial de la Galați

În primul meci al Campionatului Mondial de hochei pe gheață, grupa valorică IIA, care se dispută la Galați, la Patinoarul ”Dunărea”, selecționata Australiei a învins dramatic, în prelungiri, cu scorul de 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 1-0), echipa Serbiei.

Cangurii au deschis scorul prin Darge, la o pasă a lui Tesarik. Sârbii au restabilit egalitatea înainte de prima pauză, la un dublu power play, prin golul marcat de Lukovic, la o combinație cu Milovanovici și Crnogorac.

Milovanovici a înscris singurul gol al reprizei de mijloc, după care Australia a avut un reviriment fantastic, cu două goluri prin Powell și Rezek, în interval de 35 de secunde. Sretovic a egalat pentru Serbia cu 4 minute înainte de final.

În minutul 59:59, Crnogrljic a comis o greșeală, izbire de mantinelă, pentru care a fost eliminat două minute. Astfel, australienii au început repriza suplimentară în avantaj numeric, ei reușind să fructifice superioritatea prin același Rezek, care a marcat și golul de 3-2.

Australia a obținut două puncte după acest succes, în timp ce Serbia a cucerit un punct suplimentar.

La ora 20.00, în direct pe TVR HD, echipa națională a României debutează la Campionatul Mondial de hochei pe gheață de la Galați, urmând să întâlnească, selecționata Belgiei. Obiectivul tricolorilor este obținerea promovării.

Alte știri din Hochei