Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Aur la Europenele de Tineret pentru Andreea PanțuroiuAFP / Mediafax Foto
14 Iul 2017

Aur la Europenele de Tineret pentru Andreea Panțuroiu

În cea de-a doua zi a Campionatelor Europene de Tineret, aflate în plină desfășurare la Bydgoszcz (Polonia), Andreea Panțuroiu a câștigat medalia de aur de la triplusalt reușind s-o învingă pe adversara sa directă, Ana Peleteiro (Spania). Eleva antrenoarei Mihaela Nicoară a sărit din a patra încercare 14,27 m, rezultat cu care s-a impus în fața ibericei – 14,19 m. Pe a treia treaptă a podiumului a urcat franțuzoaica Rouguy Diallo (13,99 m).

În cea de-a treia zi a Campionatelor Mondiale rezervate cadeților, de la Nairobi (Kenya), Vlăduț Gabriel Căuș s-a clasat al 5-lea la aruncarea ciocanului, cu o a treia încercare care a măsurat 68,89 m. Podiumul a fost cucerit de ucrainianul Mykhaylo Kokhan (82,31 m), indianul Damneet Singh (74,20 m) și germanul Raphael Winkelvoss (71,78 m). Diana Țigănașu și-a adjudecat poziția a 9-a în finala de la aruncarea discului, cu 44,63 m. Medaliile au fost adjudecate de Quantong Liu (China, 50,10), Tharina Van Der Walt (Republica Sud Africană – 47,27 m) și o altă chinezoaică, Yuanyuan Yin (46,78 m).

Alte știri din Juniori