Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Au început să se tureze motoarele pentru Danube Delta Rally 2014Balasz Atilla / Mediafax Foto
21 Mai 2014

Au început să se tureze motoarele pentru Danube Delta Rally 2014

La a doua participare în Campionatul Naţional de Raliuri, după o pauză competiţională de 20 de ani, Danube Delta Rally® propune şi în acest an o etapă de macadam cu probe care străbat zone încântătoare ale Dobrogei, iar spectacolul va fi unul garantat, atât pentru sportivi cât şi pentru spectatori.

În acest an, peste 50 de echipaje sunt pregatite pentru startul în Danube Delta Rally® 2014, a treia etapa din Campionatul Naţional de Raliuri 2014. Cele 10 probe speciale pregătite de către organizatori se vor desfăşura pe parcursul a 127,14 km.

În acest an, Danube Delta Rally este etapă candidat în FIA European Rally Trophy, iar aceasta presupune un număr mai mare de echipaje înscrise, atât din Romania cât şi din străinătate, precum şi un număr mai mare de kilometri de probe speciale. Raliul se va desfăşura sub stricta supraveghere a observatorului Federaţiei Internaţionale de Automobilism, care va întocmi un raport post eveniment, pe baza căruia se va decide dacă Danube Delta Rally® va face parte din FIA European Rally Trophy în 2015.

Danube Delta Rally® va debuta Joi, 29 mai, în Piaţa Civică, ora 18:00, cu un concert extraordinar Delia şi va continua cu startul festiv, moderat de Gina Pistol si Arnold Cobilanschi.
Anul acesta vedeta TV care va da startul festiv este Alina Puşcaş, însoţită de echipa Danube Delta Rally Girls.Cartierul general al raliului va fi amplasat şi în acest an în zona Falezei din Tulcea.

“Am ales această locaţie pentru că am vrut să aducem acţiunea Campionatului Naţional de Raliuri cât mai aproape de locuitorii oraşului şi, în acelaşi timp, să promovăm cât mai mult Tulcea şi Delta Dunării a declarat organizatorul raliului, Mihai Tănase.

Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop.

 

sursa: www.cnr.ro

Alte știri din Motorsport