Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Au început Campionatele Internaționale de înot ale RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Mai 2017

Au început Campionatele Internaționale de înot ale României

Astăzi, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din incinta Complexului Sportiv Dinamo București, a debutat cea de-a treia ediție a Campionatelor Internaționale de înot ale României. Primele recorduri doborâte au venit la proba de 50 metri bras feminin, unde Ingrid Huszar, în serii, a oprit cronometrele la valoarea de 33:93, nou record național pentru sportive sub 14 ani. În finala aceleiași probe, după-amiază, Ingrid Huszar, a înotat 33:50, performanță echivalentă cu un dublu record, la sub 14 ani și la junioare.

Loturile naționale ale României au totalizat, până acum 12 medalii (4 de aur, 2 de argint și 6 de bronz) la seniori, respectiv 18 medalii (7 de aur, 6 de argint și 5 de bronz) la juniori.

La festivitatea de deschidere, alături de Camelia Potec au fost Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, dar și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.  

Competiția continuă mâine, cu alte două reuniuni, de la 10.00 și de la 17.00, a doua fiind transmisă de TVR HD.

 

sursa: frnmp.ro

Alte știri din Natație