Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Astra nu face concesiiBogdan Iordache / Mediafax Foto
16 Mai 2014

Astra nu face concesii

Astra a turat motoarele atât cât a trebuit în meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la ACS Poli Timișoara. Aflați în subsolul clasamentului, bănățenii erau nevoiți să se agațe de orice oportunitate aveau pentru a spera la o menținere în prima ligă. Diferența de consistență în joc s-a reflectat în cele din urmă și în rezultatul final al partidei.

Gazdele au deschis scorul în minutul 21 prin Budescu, cu un șut pe jos din marginea careului la capătul unei curse a lui Yazalde în flancul stâng și o pasă la Yoda, care i-a pus mingea pe șut decarului Astrei. După numai 3 minute Poli egalează în urma unui șut frumos al lui Boldea din afara careului mare, mingea trimisă cu interiorul lovind plasa laterală a porții lui Silviu Lung junior. Bucuria oaspeților a fost de scurtă durată, Yazalde readucând Astra în avantaj în minutul 31 cu un șut din careul mic la centrarea lui Morais de pe partea stângă. Bukari mărește bucuria spectatorilor în minutul 41 cu un șut din mijlocul careului mare din poziție de unu la unu cu Nuno Claro.

Repriza secundă debutează fragmentat, însă cei care fac următoarea schimbare de tabelă sunt tot gazdele după un cadou primit de la Nuno Claro, care a scăpat în poartă o centrare din lateral a astralilor. Alibec a dus scorul la 5-1 după o cursă de jumătate de teren la o degajare a lui Silviu Lung junior, creditat astfel cu un assist.

Astra – ACS Poli se încheie 5-1 (3-1), iar giurgiuvenii își consolidează locul secund, în timp ce timișorenii sunt obligați să învingă Concordia în ultima etapă, pe teren propiu, pentru a spera la un joc la rezultatelor ce le-ar putea favoriza rămânerea în prima ligă.

 

Astra Giurgiu (antrenor Daniel Isăilă): S. Lung jr. - Măţel, Ben Youssef, Găman, Morais - Laban, Yahaya - Yoda, Budescu (min. 82 Cristescu), Bukari (min. 64 Alibec) - Yazalde (min. 71 Enache)

Alte rezerve: Coman, De Amorim, Papp, Ivanovski

ACS Poli Timișoara (antrenor Dan Alexa): Nuno Claro - Şeroni (min. 46 Nohai), Scutaru, Mera, Bălace - A. Roman (min. 56 Popovici), Ov. Petre - Poparadu, Bărbuţ (min. 63 Keita), Boldea - Szekely

Alte rezerve: Pap, Gorobsov, Nanu, Morariju

Alte știri din Fotbal