Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Astra egalează liderulSportPictures.eu
21 Feb 2014

Astra egalează liderul

Al doilea meci al zilei a avut deznodământul estimat de pariori: Astra Giurgiu a trecut pe teren propriu de Corona Braşov cu scorul de 3-0.

După o primă repriză cu foarte multe ocazii de gol ratate, Astra reușește deschiderea scorului în minutul 42 prin Paul Papp la capătul unei centrări din corner prelungite de Cristescu. Cavalcada ocaziilor continuă și în repriza a doua, dar golurile întărzie. Într-un târziu, în minutul 82, aflat la marginea careului brașovenilor, De Amorim plasează mingea pe colțul lung, mingea lovește bara și spiritele se liniștesc pe banca Astrei și în tribune. Până la acel moment, Corona a dat câteva emoții și a trecut chiar pe lângă egalare prin Miranda cu un șut bun, sub bară, scos in extremis de Coman. În prelungirile partidei, în minutul 92, Mățel înscrie primul său gol din campionatul în curs printr-un șut din afara careului deviat ușor de un adversar. Astra face 45 de puncte și își păstrează locul secund la egalitate cu Steaua, iar Corona își ”consolidează” statutul de ”lanternă roșie” cu numai 10 puncte, la șase sub concitadina FC Brașov.

 

Astra (antrenor Daniel Isăilă): Dani Coman - Măţel, Papp, Ben Yousef, J. Morais - M. Cristescu (min. 60 Seto), Laban - De Amorim, Yoda (min. 77 Enache), Budescu  - Yazalde (min. 58 Alibec)

Au mai luat loc pe banca de rezerve: S. Lung, L. Iorga, Găman, Ivanovski

Corona (antrenor Ionel Gane): Marc - Homei, Forika, R. Damian, Mendizov - Dîlbea, Neacşa, Miranda, R. Stănescu (min. 67 H. Popa, min. 81 Balint) - Coman (min. 62 Dedu), S. Buş

Au mai luat loc pe banca de rezerve: Dănălache, Poverloveici, Burlacu, V. Munteanu

Alte știri din Fotbal