Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Astra adună puncte și-n meciuri mai slabe!
14 Dec 2013

Astra adună puncte și-n meciuri mai slabe!

Sâmbătă seară la Giurgiu, echipa locală Astra primea vizita echipei lui Hagi, Viitorul, formație aflată pe loc retrogradabil și venită la liderul Ligii să-și vândă scump pielea, în timp ce Astra nu-și permitea niciun pas greșit și atunci existau circumstanțe serioase să vedem un meci aprig disputat.

Prima repriză arată o echipă Viitorul surprinzător de curajoasă, cu o apărare foarte bine pusă la punct și cu acțiuni de atac care au surprins de câteva ori experimentata defensivă giurgiuveană. Chiar și cea mai mare ocazie a reprizei o trecem în contul constănțenilor, care ratează în minutul 14 deschiderea scorului, reluarea lui Puțanu fiind scoasă de pe linia porții de Mățel.

La 10 minute de la reluare, Daminuță face henț in careu și Astra primește o lovitură de la 11 m pe care Budescu o transformă. Dupa 3 minute Daminuță are o bună oportunitate de a egala, dar trage pe lângă poartă din poziție favorabilă.

Astra încearcă să-și impună jocul elaborat, Takayuki și De Amorim irosesc două ocazii, șutând alături, iar de la constănțeni tot Daminuță îl solicită pe Coman. Imediat însă, în minutul 80, Yoda nu mai greșește ținta și face 2-0 pentru echipa sa, scor cu care se termină partida, scor care nu reflectă faptul că Astra ar fi avut un meci ușor cu Viitorul, echipă care intră serios în zona nisipurilor mișcătoare!

La startul partidei s-au aliniat următoarele formații:

Astra Giurgiu: D. Coman – Măţel, A. Mureşan, Ben Youssef, J. Morais – M. Cristescu, Takayuki – G. Enache, Budescu, Yoda – Bukari

Rezerve: Lung jr, Pedro Santos, De Amorim, Yahaya, Yazalde, Ivanovski, V. Găman
Antrenor: Daniel Isăilă

Viitorul Constanta: Balauru – Bejan, Puţanu, Larie, Toşca – I. Şerban, Daminuţă– Nikolov, N. Dică, Cîrstocea – V. Rusu

Rezerve: Buzbuchi, R. Marin, Manea, Gavra, Al. Lazăr, Iacob, Axente
Antrenor: Bogdan Vintilă

Alte știri din Fotbal