Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Astra a demarat pregătirile în AntalyaSportPictures.eu
10 Ian 2019

Astra a demarat pregătirile în Antalya

Astra Giurgiu și-a reluat la finele săptămânii trecute pregătirile pe arena “Astra”, din Ploieşti, iar marți a efectuat deplasarea în cantonamentul centralizat găzduit de staţiunea Lara din Antalya, hotelul “Royal Seginus” fiind “cartierul general” al elevilor lui Costel Enache, din 8 ianuarie, până în 22 ianuarie.

Costel Enache, Cătălin Munteanu şi Ionuţ Boşneag au avut la dispoziţie un lot de 25 de jucători. După rezilierea angajamentelor cu Justin Mengolo şi Dylan Bahamboula, s-a ajuns la un acord şi pentru plecarea lui Djiman Koukou. De asemenea, Plamen Iliev şi Laurenţiu Buş nu au făcut deplasarea în cantonament, ultimul având acordul clubului pentru a negocia un transfer.

În cantonamentul din Antalya, Astra are confirmate cinci meciuri amicale, printre duelurile iernii regăsindu-se un joc împotriva elveţienilor de la Young Boys, echipă aflată pe primul loc în Ţara Cantoanelor, participantă în grupele Champions League.

Iată programul partidelor de verificare:

11 ianuarie – Gaziantep (Turcia 2)

14 ianuarie – Elazig (Turcia 2)

15 ianuarie – Young Boys Berna (Elveţia 1)

18 ianuarie – Orenburg (Rusia 1)

20 ianuarie – Beroe Stara Zagora (Bulgaria 1)

 

Sursa: AFCAstraGiurgiu.ro

Alte știri din Fotbal