Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Asesoft, eșec la primul meci al finaleiSportPictures.eu
01 Iun 2014

Asesoft, eșec la primul meci al finalei

Finala Ligii masculine de baschet a început cu un șoc pentru campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești. Prahovenii au fost învinși în primul meci al seriei de CSM Oradea cu scorul de 105-93. Bihorenii au jucat excelent în prima jumătate a meciului, când au și luat un avans substanțial de puncte. Primele două sferturi ei le-au adjudecat cu 28-16 și cu 25-14.

Revirimentul gazdelor a părut posibil după un concludent 35-23 după pauza mare, însă actul de închidere a făcut ca oaspeții să conserve avansul de pe tabela de marcaj. Cei mai buni marcatori au fost Mohammed 17 puncte, Flowers și Burlacu câte 15 de la CSU Asesoft, respectiv Markovic 24 și Dillon 21, din tabăra orădeană.

Al doilea meci al finalei este programat astăzi, cu începere de la ora 18.00, tot la Ploiești. Finala se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În primul joc al finalei mici, pentru medalia de bronz, BC Mureș Tg. Mureș s-a impus cu 91-69 în fața celor de la U Mobitelco Cluj.

Alte știri din Baschet