Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Ascensiunea Titanilor are loc în Giulești
15 Nov 2016

Ascensiunea Titanilor are loc în Giulești

Sala Rapid găzduiește pe 20 noiembrie de la ora 19.00 gala combinată de box și kickboxing “Ascensiunea Titanilor”. Evenimentul este organizat  de Niță Brothers Global Promotions  în colaborare cu Liga Mondială  SFC Fighting Championship.

Gala va fi alcătuită din 12 meciuri cu profil profesionist, 6 de box și  6 de kickboxing. “Ascensiunea titanilor” este al 10-lea eveniment de acest gen organizat de Niță Brothers Global Promotion începând din 2011.

4 dintre cele 6 meciuri de box sunt programate pe durata a  4 runde iar două pentru 6 runde. Meciurile de kickboxing, care se dispută în 3 reprize de câte 3 minute vor avea parte de o repriză de departajare în caz de egalitate.

Printre boxerii prezenți în gală se numără Bilghin Mustafa, Robert Cristea, Eugen Stan și Gusti Robert, care, în august la București, l-a învins la puncte pe craioveanul Sorin “Pantera” Tănăsie.

În secțiunea de kickboxing spectacolul va fi asigurat de Gabriel Cobzaru, medaliat cu bronz la Campionatul European de savate de anul acesta și de constănțeanul Cristian Stoica.

Supervizor pentru meciurile de box va fi reprezentantul WBC Chano Planas iar pentru cele de kickboxing, trimisul Ligii Mondiale SFC  George Celestino Hristescu.

Evenimentul va putea fi urmărit și prin streaming iar de la ora 23:00 va fi preluat cu live delay de Național 24 Plus. 

Alte știri din Arte marțiale