Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Argint românesc la MoscovaAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
09 Aug 2014

Argint românesc la Moscova

Delegația României a obținut astăzi o medalie de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe care se dispută la Moscova, pe apele Lacului Krilatskoe. Echipajul format din Liviu Dumitrescu-Lazăr și Victor Mihalachi a cucerit medalia de argint la proba de canoe dublu, pe distanța de 500 de metri, fiind învinși de ambarcațiunea rusească, în care s-a aflat și Korovashkov, fostul coechipier de la Chișinău al lui Mihalachi.

România a ajuns astfel la un total de două medalii la competiția moscovită, ambele de argint, după ce și Iulian Șerban, la paracanoe, devenise vicecampion mondial.

Într-o altă finală de azi, la canoe patru pe 1000 de metri, alcătuirea României, cu Gabriel Gheocă, Petre Condrat, Florin Comănici și Iosif Chirilă, a încheiat cursa pe locul al patrulea, după Rusia, Belarus și Ungaria. 

Liviu Dumitrescu-Lazăr și Victor Mihalachi vor reveni pe pistă după-amiază, pentru semifinalele la 200 de metri, iar mâine vor trage în finala probei de 1000 de metri.

Alte știri din Kaiac-canoe