Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Argint pentru echipa feminină de spadă la Jocurile Mondiale MilitareHepta / Mediafax Foto
09 Oct 2015

Argint pentru echipa feminină de spadă la Jocurile Mondiale Militare

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medaliile de argint la Jocurile Mondiale Militare de la Mungyeong (Coreea de Sud), vineri, după ce a fost învinsă în finală de Rusia, cu scorul de 36-22.

România, cu Simona Pop, Simona Gherman, Anca Măroiu și Maria Udrea în echipă, a învins în sferturi Ucraina, cu 45-41, în semifinale a trecut de Italia, cu 45-39, dar a cedat în finala cu Rusia.

Aceasta a fost a șasea medalie pentru delegația României, după ce primele cinci medalii au fost câștigate la atletism, două de argint, prin Valentin Toboc în proba de săritură în lungime și Bianca Răzor în proba de 400 m plat, și trei de bronz, prin Alina Rotaru, la săritura în înălțime și la săritura lungime, și prin Florina Pierdevară, la 1.500 m.

România participă la Mungyeong cu o delegație formată din 20 de sportivi, care concurează la scrimă, tir, judo, orientare, taekwondo și atletism.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Scrimă