Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Arde gheața la Gheorgheni!SportPictures.eu
21 Feb 2014

Arde gheața la Gheorgheni!

Pe gheata patinoarului de la Gheorgheni, în primul meci al turneului cu numărul 7, CSM Dunărea Galați a învins liderul, Steaua București, cu scorul de 4-2 (1-1, 1-0, 2-1).

Steliștii au deschis scorul prin Mihai Georgescu în minutul 5:31 cu contribuția lui Viorel Nicolescu, iar gălățenii au replicat în minutul 11:21 prin golul lui Cătălin Geru, care a finalizat o acțiune a cehilor Adam Pometlo și Adam Chmelar. În repriza secundă, gălățenii trec în avantaj prin Mircea Necula în minutul 23:27 și reușesc să mențină tabela neschimbată până la sirena de final. Repriza a treia debutează în tensiune, iar steliștii sunt penalizați și de arbitri și de adversari, care duc scorul la 3-1 prin Mircea Necula pe fondul unei superiorități numerice, în minutul 46:29. Steliștii revin și reduc diferența tot pe o superioritate numerică prin același Mihai Georgescu (min. 51:36). Opt minute până la final și gheața ia foc la Gheorgheni. Steaua presează, însă gălățenii arată că știu să gestioneze tensiunea meciului și același cuplu de jucători cehi Adam Pometlo – Adam Chmelar reușesc să colaboreze pentru golul decisiv, de 4-2, înscris de primul în minutul 58:10 în inferioritate numerică.

În celălalt meci al zilei, gazdele de la Progym au trecut de Sportul Studențesc București cu 13-0 (2-0, 3-0, 8-0).

Alte știri din Hochei