Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Arcada și ACS Volei Municipal Zalău, eliminate din EuropaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Feb 2020

Arcada și ACS Volei Municipal Zalău, eliminate din Europa

Ambele formații românești rămase în competițiile continentale de volei masculin au fost eliminate în faza optimilor de finală.

În CEV Cup, CSM Arcada Galați a fost aproape de a ajunge la ”setul de aur” în disputa de pe teren propriu cu Galatasaray Istanbul, însă turcii au revenit și au câștigat cele două seturi de care aveau nevoie pentru a avansa în sferturile de finală ale competiției lăsându-le elevilor lui Sergiu Stancu doar consolarea unei victorii de palmares. După înfrângerea cu 0:3 în manșa tur disputată pe malul Bosforului în Burhan Felek Voleybol Salonu, Arcada s-a impus cu 3:2 (25:17, 25:15, 18:25, 23:25, 15:8) după 105 minute și l-a avut din nou pe olandezul Niels Klapwijk drept cel mai prolific jucător cu 27 de puncte, fiind urmat de Julian Bissette cu 9 puncte, în timp ce Kristo Kollo a fost cel mai bun jucător la primire din meci cu un procentaj de 47% al mingiilor jucate.

În CEV Challenge Cup, formația zălăuană nu a putut să-și ia revanșa în fața cehilor de la VK ČEZ Karlovarsko. În urmă cu două săptămâni jucătorii pregătiți de Bogdan Tănase au cedat în minim de seturi în Sala Sporturilor din Karlovy Vary, iar astăzi nu au izbutit să câștige decât un set, scorul final al întâlnirii din sala ”Gheorghe Tadici” din Zalău fiind 1:3 (20:25, 20:25, 25:19, 23:25) după 95 de minute de joc. Gabriel Cherbeleață a adus 18 puncte, în timp ce Goran Skundric a avut un procentaj de 48% la recepția baloanelor la serviciu.

Alte știri din Volei