Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Arcada ratează calificarea în grupele Champions LeagueSabin Malisevschi / SportPictures.eu
13 Nov 2019

Arcada ratează calificarea în grupele Champions League

Campioana Arcada Galați a pierdut ”setul de aur” al disputei decisive din deplasare cu campioana Serbiei, Vojvodina NS Seme Novi Sad și a ratat calificarea în turul al 3-lea preliminar al CEV Champions League Volley 2020.

După victoria cu 3:0 pe teren propriu, gălățenii au cedat în patru seturi, scor 1:3 (20:25, 25:21, 21:25, 22:25), partida disputată în această seară în orașul din apropierea graniței cu România, ceea ce a dus la necesitatea disputării unui tiebreak de departajare. Startul bun în acest set decisiv nu a fost susținut și elevii lui Sergiu Stancu au cedat cu 11:15 și implicit au ieșit din competiție. Niels Klapwijk a adus 19 puncte formației gălățene, fiind urmat de Krasimir Georgiev cu 17 și Marian Bala cu 10.

Într-o partidă disputată aseară în Sporthalle Zwettl în turul preliminar al CEV Volleyball Challenge Cup, formația austriacă Union Raiffeisen Waldviertel a dispus cu 3:1 (29:27, 25:17, 16:25, 25:22) de SCMU Craiova, meciul retur fiind programat peste două săptămâni în Bănie. Jucătorii pregătiți de Dănuț Pascu au nevoie de o victorie cu 3:0 sau 3:1 și un ”set de aur” pentru a accede în 16-imile competiției, acolo unde ACS Volei Municipal Zalău este calificată direct și își cunoaște și adversara. Este vorba de formația daneză Gentofte Volley, cea care va fi gazda manșei tur din 11 decembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu în sala ”Gheorghe Tadici” din Zalău.

Alte știri din Volei