Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Arcada Galați câștigă Supercupa RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Oct 2019

Arcada Galați câștigă Supercupa României

Găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria, Supercupa României la volei masculin a fost câștigată după un meci spectaculos întins pe durata a două ore și jumătate de campioana Arcada Galați. Jucătorii pregătiți de Sergiu Stancu și-au luat revanșa pentru înfrângerea suferită în finala Cupei României în fața celor de la Dinamo București și s-au impus cu 3:2 (25:17, 19:25, 26:24, 24:26, 16:14) după un final dramatic.

După ce au câștigat fiecare în parte relativ ușor câte un set, cele două formații și-au ridicat nivelul de joc și au urmat două seturi împărțite frățește și tranșate cu greu, în prelungiri. Venită de fiecare dată la conducere la seturi, Arcada s-a distanțat în tiebreak la 8:5, 10:6 și 12:7 și părea că va îndeplini rapid și ultima formalitate, dar dinamoviștii au strâns din dinți și au recuperat incredibil de la 10:14 pentru a egala apoi la 14. Cu toate acestea, gălățenii și-au recăpătat luciditatea și Kristo Kollo și Julian Bissette au adus punctele decisive pentru victoria gălățenilor.

Bissette a fost cel mai bun jucător al partidei cu 22 de puncte din 13 atacuri și 9 blocaje reușite, fiind urmat de coechipierul său Niels Klapwijk cu 20 de puncte din 19 atacuri și un as și de dinamovistul Milan Pepic cu 19 puncte din 18 atacuri și un as.

Alte știri din Volei