Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Antrenorul Freddie Roach nu este sigur daca va continua colaborarea cu ButeAlexandru Hojda / Mediafax Foto
14 Feb 2015

Antrenorul Freddie Roach nu este sigur daca va continua colaborarea cu Bute

Antrenorul Freddie Roach, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din lume, care pregăteşte boxeri ca Manny Pacquiao şi Miguel Cotto, a declarat că nu ştie dacă va continua colaborarea cu pugilistul Lucian Bute, informează BoxingScene.com.

"Nu ştiu. Ne-am pregătit în Filipine pentru ultimul său meci, iar apoi a suferit o accidentare şi i-am cerut să facă o pauză. Eu a trebuit să mă ocup de meciul lui Pacquiao şi de când a plecat din Filipine nu am mai discutat. Nu am discutat cu oamenii lui sau cu altcineva, dar i-am spus că atunci când se reface în urma problemei la spate vom reveni la antrenamente şi atunci ne vom gândi la o altă dată şi un alt adversar", a spus Roach.

Freddie Roach a vorbit şi despre faptul că Bute a semnat în ianuarie un contract cu managerul american Al Haymon, care îl reprezintă pe Floyd Mayweather Jr.: "Credeam că este mulţumit de cei care îl reprezentau. Este un nume mare în Montreal şi nu ştiu ce poate oferi Al pentru a schimba ceea ce deja este".

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Box