Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
Antrenorii români prezenți în FIFA 21 Ultimate Team
30 Dec 2020

Antrenorii români prezenți în FIFA 21 Ultimate Team

Pe lângă fotbaliștii tricolori, jucătorii de FIFA 21 români pot folosi în formulele lor de echipă și antrenori autohtoni. Cardurile de manager sunt elemente de staff din FUT 21 care reprezintă managerii de echipă (antrenorii) pentru echipele FIFA 21 Ultimate Team. Adăugarea unui manager în echipă vă ajută să aveți o chimie mai bună a echipei și să obțineți bonusuri contractuale pentru jucătorii acesteia.

Cardurile de manager se bazează pe managerii din viața reală și vin cu un nume de ligă. Numele ligii unui card de manager este cheia pentru chimia echipei. Puteți schimba liga unui card de manager aplicându-i un card de Manager League.

Similar cu jucătorii, naționalitatea managerilor și liga (dar nu și clubul) au un impact asupra chimiei jucătorilor și a echipelor. Alegerea unui manager cu aceeași naționalitate și ligă ca și jucătorii dumneavoastră va avea ca rezultat cea mai mare rată de chimie din echipa dumneavoastră.

Cardurile FUT Manager sunt de trei tipuri comune Gold, Silver și Bronze. De asemenea, acestea prezintă un procent de bonus de contract care adaugă numărul de contracte jucătorilor atunci când aplică un articol contractual unui jucător dacă managerul respectiv este managerul echipei tale în acel moment. Procentele de bonus variază între 0% pentru Common Bronze și Common Silver, 1% pentru Rare Bronze și Common Gold, între 0% și 2% pentru Rare Silver și 2%-3% pentru Rare Gold.

Experiența acumulată și cota de moment a dus la includerea în panoplia FIFA 21 Ultimate Team a unsprezece antrenori români, Mircea și Răzvan Lucescu fiind cei mai bine cotați cu card Common Gold.

Iată lista antrenorilor români:

Mircea Lucescu                 Common Gold   1%

Răzvan Lucescu                 Common Gold   1%

Bogdan Andone                Rare Silver           2%

Dan Petrescu                     Rare Silver           2%

Marius Șumudică             Rare Silver           2%

Daniel Pancu                      Rare Bronze       1%

Leo Grozavu                       Rare Bronze       1%

Marius Croitoru                Rare Bronze       1%

Constantin Gâlcă              Common Bronze              0%

Emil Săndoi                         Common Bronze              0%

Ilie Poenaru                        Common Bronze              0%

Valorile de tranzacționare sunt de aproximativ 200 de monezi pentru majoritatea antrenorilor, excepție făcând Dan Petrescu, cardul său fiind tranzacționat cu aproximativ 300 de monezi.

Alte știri din E-Sports