Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Antrenament intens pentru tricolori la baza de la MogoșoaiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Mai 2019

Antrenament intens pentru tricolori la baza de la Mogoșoaia

Zece jucători din lotul de 26 convocat de Cosmin Contra pentru partidele cu Norvegia și Malta, din preliminariile EURO 2020, sunt în cea de-a doua zi de pregătire.

Marți, 28 mai, a fost programată o nouă ședință de pregătire pentru zece dintre fotbaliștii chemați la lot de selecționerul Contra.

Romario Benzar, Iulian Cristea, Alin Toșca, Ciprian Deac, Dennis Man, Răzvan Marin, Alexandru Maxim, Gheorghe Grozav, Nicolae Stanciu și George Țucudean s-au pregătit intens timp de 75 de minute. Aceștia au lucrat pe mai multe ateliere, în special la capitolul forță, iar ședința de pregătire s-a încheiat cu un joc de posesie.

Pe 7 iunie, la Oslo, România întâlnește Norvegia, iar pe 10 iunie va juca împotriva Maltei, în deplasare. Ambele partide contează pentru preliminariile EURO 2020, turneu final la care Bucureștiul va găzdui patru partide. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în direct la PRO TV.

Reunirea oficială a tricolorilor pentru următoarele două partide este programată pe 1 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal