Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Antrenament înainte de încă o ”finală” în Liga CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Feb 2017

LNHF: Antrenament înainte de încă o ”finală” în Liga Campionilor

Ultima repetiție a CSM-ului înainte de meciul de la Larvik s-a disputat în sala Rapid din Capitală, ”U” Cluj fiind cea care a scăpat cu doar 12 goluri diferență din meciul de la care nu aveau prea mari așteptări.

Jucătoarele pregătite de Aurelian Roșca au avut un start fulminant, conducând cu 9:0 după primele 9 minute de joc și au încheiat primele 30 de minute cu o diferență de 10 goluri, 18:8. În repriza secundă campioanele au redus ritmul și pe finalul partidei Aurelian Roșca i-a dat posibilitatea tinerei Elena Dache, care va împlini 20 de ani peste o lună, să prindă minute în cadrul echipei și să înscrie de două ori.

Celelalte marcatoare ale ”tigroaicelor” au fost Lobach, Niombla – câte 4, Martin, Torstensson, Bazaliu, Curea, Boehme, Manea – câte 3, Ayglon, Brădeanu – câte 2, Gullden şi Mehmedovic câte un gol.

Restul etapei se va disputa sâmbătă și duminică cu partide interesante la Zalău și Roman, însă demn de urmărit este și meciul de la Galați dintre Danubius și SCM Craiova.

 

Iată rezultatele etapei a 19-a:

Luni, 20 februarie

CSM București - ”U” Cluj  34:22 (18:8)

Sâmbătă, 25 februarie

CSU Danubius Galați - SCM Craiova

Duminică, 26 februarie

CSM Roman - ASC Corona Brașov

CSM Unirea Slobozia - HCM Râmnicu Vâlcea

HC Zalău - HC Dunărea Brăila

CSM Bistrița - CS Măgura Cisnădie

Alte știri din Handbal