Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Antonescu a revenit la TarbesRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Apr 2016

Antonescu a revenit la Tarbes

În cadrul etapei a 26-a a Pro D2, Perpignan a fost învinsa în deplasare de Montauban cu 28-25. La oaspeți, Paulică Ion a fost titular ca pilier dreapta, fiind înlocuit în minutul 66.

Carcassonne, cu Andrei Ursache titular ca pilier stanga, s-a impus pe teren propriu cu 32-27 in fata celor de la Biarritz. Ursache a fost foarte apreciat pentru actiunile sale in jocul deschis, dar si pentru aportul in momentele fixe, fiind inlocuit in aplauzele publicului, cu 3 minute inainte de final.

Bayonne a castigat cu 28-10 partida cu Tarbes, dar pentru noi a contat enorm revenirea internationalului roman Marius Antonescu, titular in linia a doua a oaspetilor. Antonescu a ramas in teren pana in minutul 50.

Narbonne a dispus categoric de Colomiers cu 34-6, vizitatorii incepand in garnitura de start cu cei doi jucatori romani. Turashvili a jucat taloner pana in minutul 60, iar Macovei a fost inchizator inlocuit in minutul 64.

Alte știri din Stranieri