Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Andrei Gag, vicecampion mondial la greutateAFP / Mediafax Foto
19 Mar 2016

Andrei Gag, vicecampion mondial la greutate

În cea de-a doua zi a Campionatelor Mondiale de Sală ce se desfășoară la Portland, Andrei Gag a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere, la greutate, cu o primă încercare care măsurat 20,89 m (SB).

Campion mondial a devenit Tomas Walsh (Noua Zeelandă), cu 21,78 m, ceea ce reprezintă cea mai bună performanță mondială a sezonului, în timp ce medalia de bronz a revenit croatului Filip Mihalievic (20,87 m). Este de consemnat faptul că România nu a mai câștigat o medalie în competiția mondială indoor din anul 2004.

Din nefericire, pe Bianca Răzor au despărțit-o numai 21 de sutimi de finala de la 400 m, terminând cursa din semifinale pe poziția a noua (53,34).

Alina Rotaru a trebuit să se mulțumească cu zece la lungime, cu o a doua încercare care a măsurat 6,45 m, în timp ce Claudia Bobocea, la 1500 m, a terminat întrecerea pe locul 15 (4:12,38), după faza seriilor.

Alte știri din Atletism