Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
Andrei Cristea, carton special în ”Gold Team of the Week 1”
27 Oct 2020

Andrei Cristea, carton special în ”Gold Team of the Week 1”

Specialiștii Electronic Arts urmăresc permanent performanțele jucătorilor incluși în FIFA 21 și recompensează la rândul lor prestațiile de excepție. În acest mod, fanii FIFA 21 beneficiază de informație actualizată și de cartoane speciale ce pot fi folosite în joc sau tranzacționate în funcție de interes.

FIFA Ultimate Team of the Week (TOTW) este lansat de EA în fiecare miercuri și reprezintă jucătorii care au jucat bine săptămâna precedentă în viața reală. Aceste cărți sunt lansate ca „În formă” doar pentru acea săptămână și au statistici sporite și au modificată grafica cartoanelor.

Unul dintre performerii primei etape ale acestei toamne a fost Andrei Cristea. Veteranul echipier al Politehnicii Iași a avut o prestație excepțională în meciul cu FCSB din 27 septembrie, în care a reușit un hattrick și o pasă de gol împotriva echipei la care s-a consacrat.

Inclus în catalogul FIFA 21 cu un carton Silver cu valoare de 65, tranzacționat pe piață cu aproximativ 300 monezi, Andrei Cristea a primit un carton special ” Team of the Week” Gold cu valoare de 75, ce este tranzacționat în acest moment cu aproximativ 10.750 monezi.

Alte știri din E-Sports