Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Andreea Chițu, medaliată cu aur la Grand Prix-ul de la JejuAFP / Mediafax Foto
27 Nov 2014

Andreea Chițu, medaliată cu aur la Grand Prix-ul de la Jeju

Judoka Andreea Chițu a cucerit medalia de aur în limitele categoriei 52 kg, joi, la Grand Prix-ul IJF de la Jeju (Coreea de Sud), ultimul concurs al anului.

Chițu, vicecampioană mondială și medaliată cu bronz la Europene anul acesta, ieșise învingătoare și în Grand Prix-ul de la Tașkent, în timp ce la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi a ocupat locul al doilea.

La Jeju, Andreea Chițu a învins-o în primul tur pe Sappho Coban (Germania), în sferturi a trecut de franțuzoaica Lucile Duport, în semifinale a câștigat în fața mongolei Tsolmon Adiyasambuu, iar în finală a dispus prin ippon de japoneza Ai Shishime.

La 48 kg, Monica Ungureanu s-a clasat pe locul 5, ratând medalia de bronz după ce a fost învinsă în meciul decisiv de Jeong Bo Kyeong (Coreea de Sud).

Loredana Ohâi s-a clasat pe 7 la cat. 57 kg, unde Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică, a pierdut în primul tur la Stefanie Tremblay (Canada).

România mai are doi sportivi în concurs, Daniel Natea și Vlăduț Simionescu, ambii de categoria +100 kg.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo