Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Andreea Chițu, bronz la Grand Prix-ul de la DusseldorfAFP / Mediafax Foto
20 Feb 2015

Andreea Chițu, bronz la Grand Prix-ul de la Dusseldorf

Andreea Chițu a cucerit medalia de bronz la categoria 52 kg, vineri, la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf. Vicecampioana mondială a învins-o în meciul decisiv pe belarusa Daria Skripnik. Anterior trecuse în primul tur de Distria Krasniqi (Kosovo), în optimi a învins-o pe Park Da Sol (Coreea de Sud), în sferturi a cedat în fața chinezoaicei Yngnan Ma, după care a dispus de unguroaica Barbara Maros în recalificări, câștigând apoi meciul cu Skripnik.

Tot la categoria 52 kg, Alexandra Pop a fost învinsă în primul tur de germanca Romy Tarangul.

Monica Ungureanu (48 kg) a ratat bronzul, fiind învinsă în finala pentru locurile 3-5 de Jeong Bo Kyeong (Coreea de Sud). Românca o învinsese în runda inaugurală pe portugheza Leandra Freitas, în optimi a trecut de israelianca Shira Rishony, pierzând însă semifinala cu Charline van Snick (Belgia).

Violeta Dumitru a cedat în primul tur la cat. 48 kg în fața turcoaicei Dilara Lokmanhekim.

La categoria 57 kg, Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică, a fost întrecută în primul tur de germanca Viola Waechter, în timp ce Loredana Ohâi a câștigat meciurile cu slovena Vlora Bedeti și olandeza Carla Grol, fiind învinsă în optimi de Rafaela Silva (Brazilia).

România mai are doi reprezentanți în competiție, Cristian Bodîrlău (81 kg), care îl va înfrunta în primul tur pe brazilianul Leandro Guilheiro, și pe Vlăduț Simionescu (+100 kg), care îl va avea adversar pe ucraineanul Aleksandr Gordienko în manșa inaugurală.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo