Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Haltere
Andreea Aanei a obținut două medalii de bronz la EuropeneAndreea Alexandru / Mediafax Foto
18 Apr 2015

Andreea Aanei a obținut două medalii de bronz la Europenele de la Tbilisi

Andreea Aanei a obținut două medalii de bronz, la stilul smuls și la total, la categoria +75 kg, sâmbătă, în ultima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru seniori de la Tbilisi.

La total, Andreea Aanei a intrat în posesia bronzului, cu 261 kg, departe de învingătoare, rusoaica Tatiana Kașirina (322), în timp ce argintul a revenit ucrainencei Anastasia Lîsenko (280), a anunțat FR Haltere.

Aanei a obținut bronzul la stilul smuls, cu 120 kg. Aurul a fost câștigat tot de Tatiana Kașirina (142), urmată de Anastasia Lîsenko (126).

Cu 141 kg, Aanei a fost a 4-a la aruncat, unde aurul a fost obținut de asemenea de Kașirina (180), ce le-a devansat pe Lîsenko (154) și pe armeanca Hripsime Hurșudian (141).

Campionatele Europene de la Tbilisi au luat astfel sfârșit pentru delegația României cu un bilanț de trei medalii de argint și cinci de bronz. În afară de Andreea Aanei, au mai obținut
medalii: Monica Csengeri, bronz la categoria 48 kg, la stilul aruncat, Florin Ionuț Croitoru, o medalie de argint, la stilul aruncat, și una de bronz, la total, în limitele categoriei 62 kg, plus cele două de argint (aruncat și total) și una de bronz (smuls) obținute de Irina Lepșa, la cat. 58 kg.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Haltere