Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Anderlecht, o nouă victorie în campionatul belgianDursun Aydemir / Anadolu Agency/ ABACA/ SPORT PICTURES
19 Sep 2016

Anderlecht, o nouă victorie în campionatul belgian

Anderlecht Bruxelles a repurtat o victorie importantă în etapa a șaptea a campionatului belgian de fotbal, 2-0 în deplasare, pe terenul lui Genk. Cei doi internaționali români, Stanciu și Chipciu au fost desemnați titulari de către antrenorul elvețian al lui Anderlecht, Rene Weiller.

Chipciu a fost scos din teren în minutul 56, iar la puțin timp după aceea Anderlecht a reușit deschiderea scorului, la o lovitură liberă directă din colțul careului mare, de pe stânga, executată excelent de Stanciu. Centrarea acestuia a fost reluată cu capul, înapoi, de Spajic, pentru fundașul central Mbodji, care a înscris cu un șut puternic.

Pe final, Anderlecht și-a dublat avantajul și a câștigat cu 2-0, grație golului înscris de tunisianul Harbaoui. Anderlecht a rămas pe poziția a doua, cu 15 puncte, la o lungime distanță de surprinzătorul lider Zulte Waregem.

La mijlocul acestei săptămâni, Anderlecht va evolua în Cupa Belgiei, pe teren propriu, împotriva formației de ligă secundă, Lierse.

Alte știri din Stranieri