Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Ana Bogdan prinde tabloul principal la Bad GasteinCosmin Iftode / SportPictures.eu
20 Iul 2015

Ana Bogdan prinde tabloul principal la Bad Gastein

Jucătoarea Ana Bogdan, clasată pe locul 199 al ierarhiei de simplu a WTA, a obținut calificarea pe tabloul principal al turneului Nurnberger Gastein Ladies ce se desfășoară la Bad Gastein, în Austria, având ca premii totale 250.000 Euro.

După ce în primul tur a beneficiat de abandonul favoritei 3 a tabloului calificărilor, slovaca Kristina Kucova, locul 135 WTA, la scorul 6-1, 4-1 în favoarea sa, Ana a trecut de americanca Katerina Stewart, locul 169 WTA și cap de serie numărul 10, cu 6-1, 7-6 (5). Pasul către tabloul principal va fi recompensat cu 18 puncte de clasament, care vor putea fi sporite de jucătoarea născută în Sinaia după întâlnirea din primul tur cu o altă jucătoare venită din calificări, ucraineanca Maryna Zanevska, locul 133 WTA.

Tot pe tabloul de 32 este prezentă și Andreea Mitu care va juca cu reprezentanta gazdelor Barbara Haas, locul 307 WTA, beneficiară a unui wild-card oferit de organizatori.

Alte știri din Tenis de câmp