Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Ana Bogdan avansează la FlorianopolisCosmin Iftode / SportPictures.eu
28 Iul 2015

Ana Bogdan avansează la Florianopolis

Pe tabloul principal al turneului Brazil Tennis Cup de la Florianopolis, Brazilia, dotat cu premii în valoare de 226.750 USD, evoluează o singura reprezentantă a României. Ana Bogdan, locul 189 WTA, a trecut în minim de seturi cu scorul 6-3, 6-2 de brazilianca de 17 ani Luisa Stefani, jucătoare fără clasament invitată de organizatori să joace pe tabloul principal. După antrenamentul ce a durat un pic mai mult de o oră, Ana va juca în optimi cu o adversară mult mai experimentată ce va fi cunoscută la finalul întâlnirii dintre americanca Bethanie Mattek-Sands (115 WTA) și luxemburgheza Mandy Minella (216 WTA).

La Sobota/Rokietnica, în Polonia, în cadrul turneului ITF cu premii totale de 75.000 USD, Sorana Cîrstea a învins-o cu 6-1, 7-5 pe Natalia Siedliska, jucătoare germană de origine poloneză clasată pe locul 642 WTA, admisă pe tabloul principal în baza unui wild-card. În optimi, Sorana o va înfrunta pe olandeza Richel Hogenkamp, locul 117 WTA, într-un nou test pentru revenirea către top 100. Într-o altă partidă, Cristina Dinu (351 WTA) a cedat 7-6 (2), 3-6, 5-7 în fața cehoaicei Nicole Vaidisova, fosta număr 7 actualmente pe poziția 279 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp