Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Amicale sau mai puțin...SportPictures.eu
13 Feb 2014

Amicale sau mai puțin...

Pandurii Tg. Jiu au început azi în Turcia un meci de fotbal și au încheiat un meci de box cu ucrainenii de la Cernomoreţ Odessa. Pandurii au început în formula: Stanca - Unguruşan, Erico, Christou, Sipoto Bohale - Anton, Breeveld - Buleică, Distefano, Nicoară - Bud. Conduși de ucraineni cu 1-0 din minutul 42, băieții lui Cristi Pustai au resimțit tensiunea și jocul dur al adversarilor și au răbufnit într-o altercație ce s-a generalizat. Nemulțumiți de prestația brigăzii de arbitri turci, ambele echipe tehnice au decis să pună capăt meciului după numai 58 de minute. Pentru Pandurii, acesta a fost ultimul meci al cantonamentului din Turcia.

În Spania, cantonamentul Oţelului Galaţi a inclus în programul zilei întâlnirea cu echipa condusă de Dan Petrescu, Dinamo Moscova. Gălățenii au prezentat două imagini diferite pe parcursul celor două reprize. În prima au fost dominați și conduși cu 3-0 încă din minutul 18, pentru ca în a doua să revină până la 3-2, scor cu care s-a și încheiat partida. Autorii celor două goluri au fost Astafei (min. 48 din penalty) şi Tudorie (min. 58). Ewald Lienen a început meciul cu: Goicoechea - Tritz, Sîrghi, Sipovic, Popescu - Filip, Giurgiu - Marquinhos, Cooper, Astafei – Tudorie.

În Turcia, FC Botoșani a rulat întregul lot în două partide de pregătire disputate cu Rapid București și cu chinezii de la Hangzhou Greentown. În primul dintre ele, Leo Grozavu a folosit garnitura secundă: Lazăr - Bordeanu, Poverlovici, Ursu, Patache - Danci, Ghinga, Puri, Stojkov, Vraciu, Cîrjan. Pentru Rapid, Viorel Moldovan a trimis în teren următorul ”11”: Anthony - Coman, Tînc, Păun, I. Voicu - Martin, Săndulescu, Cl. Herea, Doman - T. Bălan, Pancu. Rapid a învins cu 1-0 prin golul înscris de Pancu în minutul 15. În cel de-al doilea meci, botoșenenii au învins cu scorul de 3-1, golurile fiind înscrise de Oltean, Vertelis și Vașvari. Pentru acest meci, echipa botoșenenilor a avut următoarea componență: Curileac – C. Dinu, Ivanovs, Oltean, Acsinte – Codoban, Vașvari, Croitoru – Fulop, Hadnagy, Vertelis.

CS Universitatea Craiova va omagia unul dintre simbolurile fotbalului din Bănie prin organizarea primei ediții a Cupei „Ion Oblemenco”. Pe parcursul a două zile – 22 şi 23 februarie – microbiștii vor putea vedea la lucru pe Central noile achiziţii ale liderului seriei a 2-a din liga secundă în confruntările cu două echipe străine invitate la acest triunghiular. Cei care vor onora invitația sunt două echipe de ligă secundă în campionatele țărilor lor, bulgarii de la FC Dunav Ruse și sârbii de la FK Smederevo.

Alte știri din Fotbal