Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Amicale: Egaluri pe linieAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
04 Feb 2015

Amicale: Egaluri pe linie

În cantonamentul din Antalya Rapid a remizat astăzi cu georgienii de la Lokomotiv Tbilisi, echipă clasată pe locul 5 în liga secundă. La capătul unui meci de angajament fizic dat și de profilul jucătorilor echipei adverse, scorul a fost 0-0, cu mențiunea că Pancu a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 72. De remarcat că au fost folosiți încă de la primul fluier Săpunaru și frații Oriol, recent sosiți la echipă. Cristi Pustai a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Buchta - Săpunaru, Cmovs, Sapina, J. Oriol - Coimbra, Gecov - Rui Miguel, Meulens, E. Oriol – Benson. Rezerve au fost Bornescu, Josl, Vasile, Martin, Kikas, Al. Dan, Cerlinca, Pancu.

Tot în Antalya, CSU Craiova, după ce a primit vestea că Tribunalul Dolj a respins solicitarea clubului de a constata deținerea palmaresului Universităţii Craiova din 1948 şi pînă în 1991, a remizat 2-2 cu echipa chineză Shanghai SIPG, ocupanta locului 5 în China Super League. Craiovenii au deschis scorul prin Briceag în minutul 22, dar s-au văzut egalați la distanță de 6 minute, apoi în minutul 88 conduși cu 2-1. Brandan a salvat situația și a transformat în minutul 89 o lovitură de pedeapsă obținută de Băluță. Sorin Cârțu și Emil Săndoi au trimis în teren următoarea formulă de echipă: Brac – Achim, Izvoranu, Frăsinescu, Briceag – Mateiu, Madson, Brandan, Tîrnăcop – Bawab, Herghelegiu. Pe parcursul întâlnirii au mai evoluat Straton, Băluţă, Ivan, Kay, Acka și Varga.

Pandurii Târgu Jiu a disputat o partidă de pregătire cu bulgarii de la Cherno More Varna, rezultatul final al întâlnirii fiind 2-2. Reușitele gorjenilor au fost semnate de Predescu în minutul 33 și Eric în ultimul minut al partidei. Edi Iordănescu a trebuit să compenseze absențele unor jucători cu probleme medicale sau convocați la lotul național. Formula la care a apelat tehnicianul Pandurilor a fost Gliwa – Pleaşcă, Horj, Şandru, Grecu – Buleică, Anton, Piţian, Nicoară – C. Predescu – Matulevicius. Au mai jucat: Stanca, Unguruşan, Momcilovic, Vasiljevic, Nistor, Eric, Shamsin, Brata, Smrekar.

Alte știri din Fotbal