Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Amicale: Clujenii înving în Austria, Farul și Rapid remizează la BrașovFlaviu Buboi / SportPictures.eu
27 Iun 2021

Amicale: Clujenii înving în Austria, Farul și Rapid remizează la Brașov

Billel Omrani a semnat victoria campioanei CFR Cluj în partida de sâmbătă contra rușilor de la Dinamo Moscova. Atacantul a înscris unicul gol al partidei în minutul 40 și a adus cea de-a doua victorie a clujenilor în cantonamentul din Austria după cea obținută în fața celor de la FC Wels, echipă locală din ligile inferioare.

Sandomierski - Susic, Bouhenna, Cestor, Camora - Deac, J. Rodriguez, Sigurjonsson - Costache, B. Omrani, Păun a fost primul 11 intrat în teren, iar pe parcurs Marius Șumudică i-a introdus pe Debeljuh, Hoban, Chipciu, Tahiri și Itu.

 

În a doua partidă de pregătire de la Brașov, Farul Constanța a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida cu Rapid București. Rapidiștii au deschis scorul în prima repriză prin Sefer, în minutul 6, cu un șut din interiorul careului, însă Farul a egalat prin Casap, care a transformat cu siguranță o lovitură de la 11 metri în minutul 62.

O partidă în care Farul a rulat din nou aproape toți jucătorii aflați în cantonamentul de la Poiana Brașov, dar chiar și așa a rezultat o partidă spectaculoasă, cu ocazii la ambele porți. În minutul 50, în urma unui corner, Virgil Ghiță a trimis mingea cu capul în bara porții adverse.

Pentru Farul, Gheorghe Hagi a trimis în teren următorii jucători: Tordai (30′ Mușat, 46′ Aioani, 60′ Dur-Bozoancă) –  Georgescu (46′ Dussaut), Dănuleasa (46′ Larie), Dobrosavlevici (46′ Ghiță), Lazăr (46′ Buta) – Artean, Mladen (46′ Grameni, 65′ N. Popescu), Josemi (46′ Casap, 75′ Radaslavescu) – V. Mihalcea (30′ Malama, 60′ A. Chițu), P. Andronache (46′ Ely Fernandes), Bodișteanu (30′ Sali, 60′ A. Pitu).

Pentru Rapid au evoluat: H. Moldovan (46′ Drăghia) – Belu (46′ Goge), Dandea (cpt.) (46′ Nastos), Ignat, Finica (46′ Florică) – B. Barbu (46′ A. Bogdan), Albu (46′ R. Costin) – Sefer (62′ Al. Gheorghe), R. Ilie (46′ Pănoiu), Hlistei (46′ Demici, 77′ Ghineț) – Ad. Bălan (46′ Jaziri, 77′ Al. Despa).

 

Tot sâmbătă FC U Craiova a pierdut primul meci de pregătire disputat în cantonamentul din Slovenia, de la Zrece. Elevii lui Adrian Mutu au cedat cu 1-2 (0-0) în fața croaților de la Hajduk Split. Juveții au deschis scorul în minutul 58 prin Alexandru Raicea, dar formația care a terminat pe locul 4 recenta ediție a primei ligi croate a întors pe final rezultatul prin golurile lui Livaja (min. 77) și Ljubicic (min. 82). Formația de start folosită de Mutu a fost: R. Popa - R. Negru, D. Kovacic, P. Machado, Huyghebaert - S. Asamoah, D. Albu - V. Pop, Baeten, J. Bauza - Cl. Bălan.

 

Astăzi, Dinamo București a pierdut cu 1-2 (0-1) un important joc de pregătire contra celor de la Galatasaray în cantonamentul pe care îl desfășoară la Bolu în Turcia. Cim-Bom a deschis scorul în minutul 37 prin Kara, apoi Dinamo a egalat în minutul 49 prin Nemec, însă turcii au făcut diferența pe tabelă prin reușita aceluiași Kara din penalty după un fault făcut de Ehmann.

Dusan Uhrin jr a trimis la startul partidei următorul „11”: Eșanu – Puljic, Bejan, R. Grigore – Sorescu, Al. Răuță, Vl. Achim, A. Radu – Mihaiu, Nemec, Fabbrini, iar rezerve au fost Fara, Oncescu (portari), Ehmann, Giafer, Nica, Amzar, Neicuțescu, G. Crețu, Bordușanu, Florescu, Moldoveanu, Măgureanu, Borcea.

Alte știri din Fotbal