Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Amical: Fără spectacol sub ploaia din AntalyaBogdan Iordache / Mediafax Foto
10 Feb 2015

Amical: Fără spectacol sub ploaia din Antalya

Selecționata divizionară a României a jucat în Antalya un meci de pregătire cu Sioni Bolnisi, echipă clasată pe locul 14 în campionatul Georgiei.

După un meci fără multe momente spectaculoase, tricolorii au terminat învingători cu scorul de 1-0 (0-0), golul fiind marcat în minutul 65 de Dumitraș cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Rusescu dintr-un corner de pe partea stângă a direcției de atac. În minutul 83, Rusescu, intrat în minutul 60 în locul lui Hora, a executat o lovitură liberă tot de pe partea stângă, de la aproximativ 25 de metri, iar balonul lovește ambele bări laterale, refuzând să intre în poartă. Au fost cele mai importante momente ale partidei, lipsită de faze de poartă și afectată de vremea urâtă, cu ploaie rece.

Selecționata divizionară încheie această acțiune de pregătire sâmbătă, când va mai juca un meci contra Moldovei.

Anghel Iordănescu a trimis în teren la primul fluier al arbitrului următoarea formulă de echipă: Bălgrădean - Dumitraş, Nedelcearu, Bejan, Vătăjelu - Creţu, Anton - Lazăr, Budescu, Hora – Roman. Pe parcursul jocului au intrat Bumba, Florin Tănase, Pintilii, Rusescu, Keşeru și Prepeliţă.

Alte știri din Fotbal