Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Alte trei finale românești la ZurichAFP / Mediafax Foto
16 Aug 2014

Alte trei finale românești la Zurich

Trei atleți români au abordat aseară finalele Campionatelor Europene de atletism de la Zurich, din Elveția. Pe moderna pistă a stadionului Letzigrund, Mihai Donisan, la săritura în înălțime, a reușit să treacă peste ștacheta de 2,21 metri. El a ratat însă de trei ori consecutiv la 2,26 metri și a încheiat concursul pe locul 11. Proba a fost dominată de Ucraina, care a realizat dubla prin Bohdan Bondarenko 2,35 metri, respectiv Andryi Protsenko cu 2,33 metri. Al treilea a fost rusul Ivan Ukhov, cu 2,30 metri.

Bianca Răzor a ocupat locul al șaselea în finala probei de 400 de metri, unde a fost cronometrată cu un timp de 51,95 secunde. Italianca Libania Grenot a câștigat cursa, iar Olha Zemlyak, din Ucraina, a luat argintul. Pe locul trei s-a situat Indira Terrero, din Spania.

La aruncarea ciocanului, Bianca Perie a reușit să intre în superfinala de 8, cu o performanță de 69,26 metri. Finalmente ea s-a situat pe locul 7, aici dominația fiind cea poloneză. Anita Wlodarczyk a cucerit medalia de aur cu un nou record al campionatelor europene, 78,76 metri. Pe trei a fost tot o atletă din Polonia, Joanna Fiodorow, între cele două intercalându-se Martina Hrasnova, din Slovacia. 

Alte știri din Atletism