Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Alte două medalii românești la Europenele de box femininAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
04 Iun 2014

Alte două medalii românești la Europenele de box feminin

Pugilistele noastre au mai adus astăzi alte două medalii la Campionatele Europene de box feminin, care se desfășoară la Sala Polivalentă din București. Dubla campioană europeană Steluța Duță, în limitele categoriei de greutate 48 de kilograme, a învins-o pe rusoaica Svetlana Gnevanova, prin decizie împărțită, 2-1. Steluța a avansat astfel în semifinalele categoriei, unde o va întâlni pe Anne Marie Stark, din Germania. Prin atingerea careului de ași, Steluța Duță și-a asigurat cel puțin medalia de bronz.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Simonei Sitar, la categoria de greutate 64 de kilograme, care a trecut în sferturile de finală de Lidja Marjanovic, din Serbia. Simona a ajuns în semifinale, iar pentru un loc în ultimul act va lupta cu Natasha Jonas, din Anglia.

Singura înfrângere românească a fost suferită de Lavinia Mera, la 60 de kilograme, învinsă prin knock-out de valoroasa Katie Taylor, din Irlanda.

Delegația României are în acest moment asigurate cinci medalii de bronz. Mâine este zi de pauză, după care vineri se va intra în ring în gala semifinală. Sâmbătă sunt programate finalele tuturor celor 10 tablouri. 

Alte știri din Box