Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Alte două echipe românești eliminate din cupele europeneStefan Constantin / SportPictures.eu
06 Dec 2018

Alte două echipe românești eliminate din cupele europene

Arcada Galați a jucat aseară târziu manșa retur a dueluluidin șaisprezecimile de finală ale CEV Volleyball Cup cu echipa belgiană Lindemans Aalst. Învinși cu 3:2 în urmă cu o săptămână la malul Dunării, elevii lui Neculai Harabagiu au încercat să recupereze terenul pierdut, însă au cedat cu scorul de 3:1 (25:21, 28:26, 22:25, 25:21). Evoluția din seturile 2 și 3 a dat iluzia că o posibilă revenire este realizabilă, însă suedezul Fredrik Gustavsson a adus victoria gazdelor cu cele 24 de puncte ale sale.

În șaisprezecimile de finală ale CEV Volleyball Challenge Cup, UVT Agroland Timișoara a pierdut și cel de-al doilea meci contra celor de la Vasas Obuda Budapesta, prima partidă disputată în urmă cu o săptămână fiind câștigată de echipa maghiară cu scorul de 3:1. În sala ”Constantin Jude” bănățencele au cedat fără set câștigat, scor 0:3  (17:25, 13:25, 25:27) în 72 de minute.

Alte știri din Volei