Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Alt meci, alt scenariuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Sep 2015

Liga 1: Alt meci, alt scenariu

Episodul 2 al întâlnirilor dintre Concordia Chiajna și FC Botoșani a avut alt deznodământ decât meciul din urmă cu câteva zile din Cupa Ligii Adeplast. Dacă în prima partidă ilfovenii s-au impus la scor de forfait, meciul de astăzi programat în cadrul etapei a 10-a a Ligii 1 s-a terminat cu o remiză ce ar putea nemulțumi gazdele.

Prima repriză a fost lipsită de faze importante de poartă, în schimb în minutul 8 arbitrul Ovidiu Hațegan ar fi putut să-l elimine pe botoșeneanul Popovici pentru o intrare cu piciorul la nivelul gâtului lui Serediuc. Faultul a fost deosebit de dur și periclita integritatea jucătorului ilfovean care a atacat mingea, însă centralul i-a acordat doar cartonaș galben lui Popovici.

Fundașul oaspeților a fost iertat de eliminare și în debutul părții secunde, când putea să primească al doilea ”galben” pentru o intrare prin alunecare la Bărboianu. În minutul 74 Silviu Pană a irosit pentru gazde o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault al lui Dimitrov asupra lui Vali Lazăr. Mijlocașul Concordiei a tras cu latul în stânga lui Iliev, însă balonul a lovit rădăcina barei și a revenit în teren. Până la final, Popovici a primit cartonașul roșu după un fault din spate asupra lui Grădinaru, însă nimic nu a mai putut fi schimbat pe tabelă.

S-a încheiat Concordia – FC Botoșani 0-0, o remiză albă ce le menține pe cele două combatante pe locurile 10, respectiv 12.

 

Concordia Chiajna (antrenor Cornel Ţălnar): Matache - Bărboianu, Mamele, Sîrghi, Bucurică - Giurgiu - Serediuc (min. 80 Grădinaru), Purece (min. 70 Constantinescu), Pană, V. Lazăr - Pena (min. 65 Răducanu)

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Iliev - Dimitrov, Plămadă, Cordoş, Popovici - Fulop, Cucu, Cabrera (min. 90 Patache) - Batin, D. Roman (min. 76 Martinus), Hadnagy (min. 59 Brata)

Alte știri din Liga 1