Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Alina Rotaru a adus cinci puncte pentru echipa Europei în meciul câștigat în fața SUAAP / Mediafax Foto
11 Sep 2019

Alina Rotaru a adus cinci puncte pentru echipa Europei în meciul câștigat în fața SUA

Româncele Alina Rotaru și Floretina Marincu Iușco au făcut parte, luni și marți, 9 și 10 octombrie 2019, din echipa Europei care a concurat împotriva SUA la meciul de atletism de la Minsk. Europa s-a impus în acest duel istoric, 724.50 – 601.50

Înscrise în proba de săritura în lungime, cele două românce au avut evoluții opuse. Dacă Florentina Marincu Iusco a călcat pragul la toate cele trei încercări, Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4 la finalul întrecerii și a adus 5 puncte echipei Europei. Sportiva pregătită de către Mihai Corucle a sărit 6,52 din a cincea încercare, depășind în clasamentul final trei dintre sportivile din SUA.

Proba a fost câștigată de către Nastassia Mironchhyk-Ivanova (Belarus), cu 6,74. Ea a fost urmată de către Maryna Bekh-Romanchuk (Ucraina) – 6,73 și Brittney Reese (SUA) – 6,71.

Fiecare loc întâi a fost recompensat cu 9 puncte. Locul doi a adus 7 puncte, iar sportivii de pe locul trei au primit 6 puncte în clasamentul final.

 

sursa: fra.ro

Alte știri din Atletism