Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Alin Petrache: “Ne așteptăm la o SuperLigă cum nu a mai fost până acum”SportPictures.eu
27 Mar 2014

Alin Petrache: “Ne așteptăm la o SuperLigă cum nu a mai fost până acum”

Cei șapte reprezentanți ai echipelor din primul eșalon al rugbyului românesc s-au întâlnit astăzi în cadrul conferinței pentru noua ediție a SuperLigii CEC Bank. Alături de aceștia au mai fost prezenți președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache și Directorul de Marketing și Comunicare CEC Bank, Oltea Belciuganu.

După cum declară președintele FRR, în acest an “vom avea o luptă acerbă pentru trofeu, întrucât avem echipe din ce în ce mai puternice, fapt reflectat și în nivelul echipei naționale.” Dacă 2014 este un an aniversar pentru rugbyul românesc, împlinindu-se 100 de ani de la primul campionat național, și pentru partenerul SuperLigii, CEC Bank, este ceas de sărbătoare – 150 de ani de la înființare.

“Prin prezența noastră alături de SuperLiga ne dorim să transmitem un mesaj de stabilitate, forță, de viitor. Avem onoarea de a aniversa 150 de ani, fapt deosebit în zilele noastre. Am făcut mult împreună, mai sunt multe de făcut, însă e important că SuperLiga duce rugbyul în țară, că noi, colegii și clienții noștri putem vedea acest sport frumos dezvoltându-se.” a mărturisit Oltea Belciuganu, Directorul de Comunicare și Marketing CEC Bank.

Căpitanul stelist Viorel Lucaci a precizat în numele echipei că în această ediție clubul armatei își propune păstrarea Cupei și o clasare în primele patru poziții. Reprezentantul rugbyului băimărean, Csaba Gal, a declarat că și în cazul echipei maramureșene obiectivele sunt clare – acelea de a cuceri atât Cupa, cât și Campionatul “după un an de secetă vrem și ne propunem să câștigăm.”

Echipa Dinamo își propune jocuri cât mai bune pentru această ediție a SuperLigii CEC Bank, dupa cum a mărturisit Andrei Bucurescu, și minim locul cinci în clasament.

Speranțele Farului, transmise de Florin Vlaicu, se referă la marele titlu al competiției și aceasta deoarece clubul constănțean are echipă nouă, antrenor nou și ambiții mari.

Pe de altă parte, Universitatea Cluj se laudă și ea cu o componență tânără, sperând, după cum a mărturisit Adrian Mazare, la un loc patru.

Clasarea în primele patru este pe lista obiectivelor și la CSM București, căpitanul Alexandru Mitu precizând că se dorește un parcurs bun și în Cupă, de asemenea, mai ales că există atuul unor noi jucători și membrii ai staff-ului.

Căpitanul campioanei din ultimii doi ani, RCM UV Timișoara, Stelian Burcea a recunoscut că își dorește păstrarea titlului, dar și cucerirea Cupei. “La Timișoara am avut schimbări importante și în rândul jucătorilor, și în rândul celor care ne pregătesc. Noul antrenor principal a implementat un sistem spectaculos, sperăm să surprindem plăcut și să ne bucurăm de meciuri.

SuperLiga CEC Bank debutează sâmbătă, 29 martie, cu partida dintre RCJ Farul Constanta și CSM București Olimpia, de la ora 11.00, în direct pe TVR2.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby