Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Alin Mitrică, campion la spadăRemus Badea / Mediafax Foto
27 Mai 2014

Alin Mitrică, campion la spadă

Marţi 27 mai, în prima zi a Campionatului Naţional de spadă seniori, desfăşurat la Satu Mare în sala Alexandru Csipler, au avut loc întrecerile individuale, la care au participat 48 de sportivi aparţinând cluburilor din întrega ţară.

După disputarea celor două manşe din grupe, s-a trecut la faza tablourilor eliminatorii, după aproape 9 ore de concurs aflându-se şi numele noului campion national; acesta este Alin Mitrică, component al echipei Universitatea Craiova, sportiv ce a trecut în finală de Radu Andrei (CSM Satu Mare) cu scorul de 15-11.

Pe tabloul de 64 Alin a avut tur liber, apoi în cel de 32 l-a învins pe colegul său de club, Sevastian Castravete cu scorul de 15-11, în optimi a trecut de Nagy Lehel (CS Satu Mare) cu 15-7, în sferturi a câştigat în faţa lui Alin Sbîrcia (Universitatea Craiova) cu 15-6, iar in semifinale l-a întrecut pe Robert Rigo (CSM Oradea) cu 15-4.

Astfel, în decurs de numai un an, sportivul craiovean face un salt extrem, de la un loc 9 cucerit anul trecut, la cununa de campion, obţinută anul acesta.

Alte știri din Scrimă