Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Alin Firfirică, locul 4 în finala de la disc la Mondialele de la DohaAFP / Mediafax Foto
01 Oct 2019

Alin Firfirică, locul 4 în finala de la disc la Mondialele de la Doha

Alin Firfirică a obținut luni seara cel mai bun rezultat al carierei. Elevul antrenoarei Daniela Costian s-a clasat pe locul 4 în finala de la aruncarea discului la Campionatele Mondiale de atletism în aer liber pentru seniori de la Doha.

În vârstă de doar 23 de ani, Alin a făcut un concurs foarte bun pe Khalifa Internațional Stadium de la Doha și doar 37 de centimetri l-au privat de o medalie atât de mult dorită de întreaga delegație a României prezentă în Qatar.

În finala de la disc, Alin a aruncat 66,46 metri, din a treia încercare, depășit fiind în clasamentul final de Daniel Stahl (Suedia) – 67,59 m, Fedrick Dacres (Jamaica) – 66,94 m și Lukas Weisshaidinger (Austria) – 66,82 m.

După prima parte a concursului, Alin s-a clasat pe locul 4, poziție pe care a rămas până la final. Sportivul de la clubul Steaua București a aruncat astfel: 63,94 m; x; 66,46 m; 65,19 m; 64,95 m; 64,16 m.

 

sursa: fra.ro

Alte știri din Atletism