Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
Alin Alexuc, medaliat cu bronz la turneul de la IstanbulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Apr 2015

Alin Alexuc, medaliat cu bronz la turneul de la Istanbul

Luptătorul dinamovist Alin Alexuc (25 de ani) a câștigat medalia de bronz la turneul internațional Memorialul ''Vehbi Emre & Hamit Kaplan'' de la Istanbul, în limitele categoriei 98 kg, stilul greco-roman, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Alin Alexuc a disputat cinci meciuri, dintre care a câștigat patru, pierzând doar în fața turcului Ildem Cenk, cel care l-a învins și la Mondialele din 2014, în meciul pentru bronz. În meciul pentru bronz de la Istanbul, dinamovistul l-a învins pe belarusul Timofei Deinicenko.

La turneul de la Istanbul, Virgil Munteanu (59 kg) s-a clasat pe locul 5, un alt luptător român care a luat parte la competiție fiind Tomi Hinoveanu (71 kg).

Alexuc s-a clasat luna trecută pe locul al treilea la Grand Prix-ul Ungariei (8 martie).

La Istanbul au participat 300 de luptători de greco-romane. Din Turcia, luptătorii vor pleca direct în Bulgaria pentru un stagiu de pregătire care se va încheia pe 26 aprilie, după desfășurarea Turneului internațional Memorialul Dan Kolov - Nikola Petrov.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Lupte