Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi extreme
Alexandru Nicolau a anunțat sosirea lui Baumgartner în România printr-un salt inedit la punct fix AFP / Mediafax Foto
15 Oct 2014

Alexandru Nicolau a anunțat sosirea lui Baumgartner în România printr-un salt inedit la punct fix

Alexandru Nicolau, campion mondial la parașutism, a anunțat sosirea lui Felix Baumgartner în România printr-un salt inedit la punct fix, efectuat marți pe acoperișul Stejarii Country Club, informează un comunicat remis AGERPRES.

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, îl aduce în premieră în fața publicului român pe Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera vitezei sunetului în săritura sa din stratosferă din 14 octombrie 2012.

Marți, 14 octombrie, la exact doi ani de când a avut loc săritura-record a lui Baumgartner, atletul Red Bull, Alexandru Nicolau, a executat un salt impresionant cu aterizare la punct fix pe acoperișul Stejarii Country Club (altitudine 3.600 metri, salt 1.200 metri).

Evenimentul inedit a avut loc ca preambul al conferinței de leadership Enlightening 3.0, ediția 'Business Odyssey', ce se va desfășura în data de 23 octombrie 2014.

Dincolo de supersonicul Felix, conferința 'Business Odyssey' va oferi o altfel de perspectivă a leadershipului, alături de un psiholog specializat în război și hipnoză din Australia, un alpinist de altitudine extremă din România, un life designer din Canada și alți lideri de talie internațională.

Alexandru Nicolau, campion mondial și multiplu campion național la precizia aterizării, a marcat într-un mod spectaculos cea de-a treia ediție Enlightening și sosirea parașutistului austriac în București, oferind o experiență memorabilă jurnaliștilor prezenți și gazdei evenimentului, Cristian China Birta.

Performanțele campionului român sunt dincolo de orice superlativ: 20 clasări top 3 la campionate mondiale și europene și cupe mondiale, 36 clasări top 5 la campionate mondiale și europene și cupe mondiale, 47 clasări top 10 la campionate mondiale și europene și cupe mondiale, de 7 ori campion național de juniori, de 2 ori vicecampion național de seniori. Anul acesta, în clasamentul mondial, cu o etapă înaintea încheierii sezonului, se află pe locul 1. Mai mult decât atât, recent, Alexandru a ieșit din nou campion național și la juniori și la seniori.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Sporturi extreme