Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Alex Gordas va evolua pentru Worcester WarriorsSportPictures.eu
27 Sep 2014

Alex Gordas va evolua pentru Worcester Warriors

Pilierul echipei de rugby CSM Olimpia București, Alex Gordas, va evolua pentru formația Worcester Warriors, care activează în liga a doua engleză, informează site-ul grupării britanice citat de AGERPRES.

În vârstă de 20 de ani, Gordas a jucat pentru naționalele României Under 16, 1, 18 și 19, făcându-și debutul, la începutul acestei luni, la echipa de tineret a formației din Anglia, Worcester Cavaliers, într-un meci contra celor de la Gloucester United.

"Sunt încântat să joc în Anglia și este o mare oportunitate pentru mine. Warriors este un club mare, cu facilități excelente și cu planuri ambițioase la care vreau să am și eu contribuția mea. Este un loc propice dezvoltării tinerilor jucători de rugby și există un sprijin extraordinar din partea antrenorilor și personalului. Aștept cu nerăbdare meciurile'', a spus Gordas, citat de site-ul echipei.

La rândul său, directorul sportiv al clubului, Dean Ryan, a menționat că staff-ul tehnic se concentrează pe dezvoltarea tinerilor jucători de rugby. "Am fost foarte clar cu privire la acest aspect iar Alex a ajuns în Anglia pentru a se dezvolta și progresa ca jucător de rugby. Vine într-un mediu ideal pentru a face acest lucru și vom lucra îndeaproape pentru a ne asigura că-și maximizează potențialul și crește ca jucător'', a arătat Ryan.

Gordas este al doilea jucător român care ajunge, în această lună, în campionatul englez, chiar dacă este vorba despre al doilea eșalon valoric — RFU Championship — după ce fundașul Cătălin Fercu s-a transferat de la RCM UV Timișoara la Saracens, în AVIVA Premiership, vice-campioana Angliei și Europei.

Worcester Warriors, care a retrogradat anul trecut din prima ligă, este în prezent pe locul 3 în a doua divizie, după London Scottish și Bristol Rugby, la 5 puncte de lider.

CSM Olimpia București a încheiat pe ultimul loc în SuperLiga CEC Bank, ediția 2014, în pofida faptului că la finele sezonului regulat a terminat pe locul 4, jucând în partidele din play-off.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Rugby