Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Al treilea succes românesc la PodgoricaDan Tautan / Mediafax Foto
12 Iul 2016

Al treilea succes românesc la Podgorica

Echipa națională feminină de tineret U20 a României a obținut al treilea succes din tot atâtea posibile la Campionatul European de baschet rezervat acestei categorii de vârstă, Divizia B, care se dispută la Podgorica, în Muntenegru.

Fetele noastre au încheiat grupa ca lider, după 62-54 (18-19, 11-13, 26-9, 7-13) contra Croației. Disputa s-a tranșat în sfertul al treilea, singurul parțial de altfel pe care tricolorele l-au câștigat. Maniera detașată ne-a ajutat însă să avem un avantaj substanțial, pe care l-am conservat până la final.

Ana Ferariu a fost cea mai bună baschetbalistă a noastră, cu un double-double de excepție, compus din 16 puncte și 11 recuperări. Patricia Lenart a avut și ea aceeași performanță statistică, double-double, după 14 puncte marcate și 10 recuperări reușite.

Formația noastră va juca mâine, de la ora 21.15, contra Ungariei, în sferturile de finală ale Campionatului European de tineret U20, Divizia valorică B.

Alte știri din Juniori