Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Al treilea succes european în această săptămână pentru voleiul românescRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Ian 2018

Al treilea succes european în această săptămână pentru voleiul românesc

CSM Târgoviște a obținut aseară un succes în deplasarea de la Pireu, acolo unde a jucat partida din manșa tur a dublei cu Olympiakos SFP contând pentru optimile de finală ale CEV Challenge Cup și a completat o săptămână fastă pentru voleiul feminin românesc. Jucătoarele pregătite de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez s-au impus pe terenul echipei elene cu scorul de 3:2 (25:18, 27:25, 16:25, 16:25, 15:13).

Victoria părea facilă pentru fetele noastre, care aveau două seturi și păreau să prindă viteză în cel de-al treilea, conducând cu 10:7 după primul time-out tehnic, dar gazdele au demarat revirimentul având-o ca lider pe germanca Saskia Hippe. Chiar dacă gazdele aveau ascendent moral după egalarea tabelei la seturi, târgoviștencele au controlat tiebreak-ul și au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală.

Milagros Collar (18 puncte), Alexandra Trică (16 puncte) și Erin Fairs (15 puncte) au contribuit cel mai mult la zestrea de puncte, însă efortul colectiv a fost susținut și de Ana Otasevic și Veronika Hroncekova, fiecare fiind autoare a câte 4 blocaje reușite.

Returul duelului cu Olympiakos SPF este programat pe 6 februarie, marți, începând cu ora 18:00 în Sala Sporturilor din cetatea Chindiei.

Alte știri din Volei