Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Al doilea trofeu pentru Mergea în luna augustMihaela Bobar / SportPictures.eu
18 Aug 2019

Al doilea trofeu pentru Mergea în luna august

La două săptămâni de la succesul înregistrat în Polonia la BNP Paribas Sopot Open, turneu de categoria ATP Challenger 100 cu premii în bani în valoare de 92.040 EUR, Florin Mergea și-a continuat parcursul victorios alături de germanul Andre Begemann.

Cei doi s-au impus în finala Tennis Open Stadtwerke Meerbusch, turneu de categoria ATP Challenger 80 cu premii totale în valoare de 46.600 EUR, după ce au trecut cu scorul de 7-6 (1), 6-7 (4), 10-3 în fața perechea indiană formată din Sriram Balaji și Vishnu Vardhan.

Florin și Andre primesc câte 80 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 2.670 EUR, compatriotul nostru urmând să ocupe de luni locul 206 în ierarhia mondială a probei, în timp ce Begemann urcă până pe locul 124. Cei doi urmează să evolueze săptămâna viitoare în Italia la Internazionali di Tennis Citta' Dell’Aquila, turneu de categoria ATP Challenger 80.

Alte știri din Tenis de câmp