Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Al cincilea titlu al anului pentru TecăuSportPictures.eu
03 Aug 2014

Al cincilea titlu al anului pentru Tecău

Victorie superbă a lui Horia Tecău și a olandezului Jean-Julien Rojer în finala turneului Citi Open de la Washington! După ce azi noapte au trecut în semifinale de dublul Jonathan Erlich (Israel) – Rajeev Ram (SUA), o pereche venită din calificări, cu scorul 6-4, 6-2 în 90 de minute, în această seară au disputat finala împotriva perechii formate de australianul Sam Groth și experimentatul jucător indian Leander Paes. Dublul româno-olandez s-a impus și în acest meci cu 7-5, 6-4 în 80 de minute.

Finala a debutat nesatisfăcător pentru Horia și coechipierul său, cei doi văzându-se conduși pe tabelă cu 3-0 după ghemuri încheiate la punct decisiv. Părea că ghinionul le stătea în teren, însă au reușit să recupereze handicapul și au egalat la 4, apoi la 5. În ghemul 11 reușesc să facă break-ul la punct decisiv, după care închid setul cu un ghem dominat autoritar.

După un prim set în care predominante au fost ghemurile încheiate la punct decisiv (7 din cele 12 jucate), actul secund este mult mai tranșant, 4 dintre cele 10 ghemuri fiind albe. Diferența a făcut-o singurul break, obținut de Horia și Jean-Julien în ghemul 5, al cărui avantaj l-au conservat până la final.

Astfel, cei doi semnează al cincilea titlu al anului din 6 finale jucate și își adaugă câte 500 de puncte de clasament, urmând a împărți un cec de 93.460 USD.

Alte știri din Tenis de câmp