Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Adversarele românilor din Cupa EHF și Challenge CupCosmin Iftode / SportPictures.eu
21 Iul 2015

Adversarele românilor din Cupa EHF și Challenge Cup

Astăzi au avut loc la Viena tragerile la sorți pentru Cupa EHF și Challenge Cup, competiții europene ale handbalului masculin unde România este reprezentată de CSM București, Dinamo București, Energia Târgu Jiu, respectiv HC Odorhei.

Sorții nu au fost prea darnici pentru echipele noastre, două dintre ele urmând să se întâlnească în primul tur de calificare. Este vorba despre Dinamo și Energia, cu primul meci ce se va disputa pe terenul bucureștenilor pe 5 sau 6 septembrie, iar returul pe 12 sau 13 septembrie la Tg Jiu.

Calificată direct în turul secund în calitate de vicecampioană a României, CSM București va juca pe teren propriu primul meci pe 10 sau 11 octombrie cu echipa austriacă Bregenz Handball, returul urmând a avea loc pe 17 sau 18 octombrie în deplasare.

În turul 2 al Challenge Cup, HC Odorhei se poate întâlni din nou cu ABC U Minho Braga, portughezii pe care i-au învins în finala din luna mai. Pentru aceasta, lusitanii vor trebui să treacă de britanicii de la Ruislip Eagles, o misiune considerată ușoară. Spre deosebire de ”dubla” din urmă cu două luni, HC Odorhei va fi gazda primului meci, programat pe 21 sau 22 noiembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu la Braga.

Alte știri din Handbal