Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Adversarele echipelor românești în grupele EHF CupBogdan Danescu / SportPictures.eu
22 Nov 2018

Adversarele echipelor românești în grupele EHF Cup

Astăzi a avut loc la Viena tragerea la sorți a celor patru grupe principale ale Cupei EHF la handbal feminin. În urnele ce au acomodat în total 16 echipe s-au numărat și SCM Craiova şi Măgura Cisnădie, sorții hărăzindu-le adversare interesante.

Echipa olteană va evolua în grupa D, acolo unde are ocazia de a-și lua revanșa în fața croatelor de la Podravka Koprivnica pentru eliminarea din meciul decisiv pentru participarea în EHF Champions League, celelalte adversare fiind spanioloaicele de la Super Amara Bera Bera și danezele de la Nykobing Falster. Deținătoare a trofeului, SCM Craiova va debuta pe 5 sau 6 ianuarie pe teren propriu contra celor de la Nykobing.

Bogdan Burcea, antrenorul oltencelor, a declarat pe site-ul clubului: ”Este o grupă cu adversari dificili. De fapt, consider că nicio echipă din cele care s-au calificat în grupe nu este accesibilă. Vor fi meciuri grele, însă prioritar pentru mine este ca fetele să se refacă și să începem faza grupelor într-o formă cât mai bună. Cu Podravka vor fi alte meciuri, față de jocul din barajul pentru calificarea în Liga Campionilor.”

Măgura Cisnădie a fost repartizată în grupa A alături de nemțoaicele de la BBM Bietigheim, ultimele clasate în grupa de EHF Champions League din care a făcut parte și CSM București, danezele de la Team Esbjerg și norvegiencele de la Storhamar. Cisnădiencele vor evolua în primul meci în deplasare pe terenul celor de la Esbjerg.

 

Iată componența completă a celor patru grupe:

Grupa A

BBM Bietigheim (Germania)

Team Esbjerg (Danemarca)

Storhamar (Norvegia)

Măgura Cisnădie

 

Grupa B

Savehof (Suedia)

Siofok (Ungaria)

Metzingen (Germania)

Herning Ikast-Handbold (Danemarca)

 

Grupa C

Larvik (Norvegia)

Besancon (Franţa)

Viborg (Danemarca)

Kuban Krasnodar (Rusia)

 

Grupa D

Podravka Vegeta Koprivnica (Croaţia)

SCM Craiova

Super Amara Bera Bera (Spania)

Nykobing Falster Handbold (Danemarca)

Alte știri din Handbal